Advarsel!!

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Hallo folkens.

Nå er det mye inne i trykk-koker´n som må ut. Jeg er fly forbanna på disse raddisa og kulturfolka som tror dem har noe dem skulle ha sagt. Her om dagen satte dem opp en statue midt på torget. Så faen meg ut som et sølvfarga takras. Orkester og greier skulle spella under avdukinga. Dirigenten var en sånn brillejesus og musikken var helt jævli! Har aldri hørt noe lignende. Dem blander seg inn i alt. NRK for eksempel, kultur og dritt der også. Da ser jeg heller en gammal westernfilm på en av dem andre kanalene. At det er ti minutter med reklame hvert kvarter er greit for meg.

Tok kjerringa på fersken i å se på et program om bøker her forleden, så nå har a begynt å lese også. Sagaen om isfolket. Jeg trudde jo et øyeblikk hu var blitt muslim, så jeg lappa til a. Det viste seg at det ikke var fullt så gæernt, men det ble en helvetes krangel, så nå skal a til syden med en venninne for å ta en tenkepause. Og hu a gitt, som er helt tankeløs. Dum som et brød stakkar. Pakka ned masse unødvendig tull, til og med en pakke kondomer, og hun har jo ikke pikk engang! Nei, det er håpløst.

Og ikke bare roter dem det til i hue på kjerringene våre, men dem går løs på unga også. Lærerinna til guttungen er en sånn typisk raddisfaen. Sjal og fotformsko. Ikke akkurat noe å tenke på når jeg napper løk ute i skjulet. Hu har fortalt klassen at det er synd på svartinga, og at det ikke er noen forskjell på dem og oss, så nå nekter guttungen å gå med Ku Klux Klan drakta han fikk av bestemor til jul. Og hu som brukte timevis på å sy, og ofra det fineste lakenet sitt for å gjøre gutten glad. Nei, det er for jævli at disse sjuke folka skal legge seg opp i hva vi normale folk driver med. Men de kan jo bare prøve å komme inn på tunet her for å omvende meg! Børsa står klar i skapet og bikkja har jeg sultefora så den har blitt skikkelig mannevond, så jeg kan love at det skal bli et helvete for dem! Eller for å si det fint; Dere er herved advart!